3 syytä, miksi sinun tulee välittää politiikasta ja hallituksesta

3 syytä, miksi sinun tulee välittää politiikasta ja hallituksesta

Politiikan merkitys, verkkoyliopistot, Amerikan historiaEditorin huomautus: Lähteet päivitetty toukokuusta 2019 lähtien.

Amerikan hallituksen ohjaajana Granthamissa toiset kysyvät minulta usein: ”Miksi minun pitäisi olla kiinnostunut politiikasta ja hallituksesta?”

Koska joku, joka on viettänyt useita vuosia opiskelemassa ja kirjoittamassa aihetta, tunnustan, että joillekin se ei ole kaikkein hohtavin aiheita.

Yhdistä tämä ”tylsä ​​tekijä” jatkuvasti kinismin ilmapiirin, kiistanalaisten aiheiden ja taisteluun keskittyvän tiedotusvälineiden huomion suhteen hallitukseen, ja sinulla on väestö, joka on yleensä irrallaan.

Vaikka ymmärrän miksi jotkut saattavat olla apaattisia tätä aihetta kohtaan, haluaisin jakaa kolme syytä, miksi ihmisten pitäisi olla kiinnostuneita politiikasta ja hallituksesta.

# 1. Hallitus ja politiikka vaikuttavat melkein kaikkiin elämämme osa-alueisiin.

Pidämme siitä tai pidämme siitä, hallituksella on valtava rooli jokapäiväisessä elämässämme aina aamukahvilta maksaman veron määrästä lamppujen tyyppiin, jotka sinä sallit ostaa.

Koska tiedämme, että hallitus vaikuttaa erilaisiin tekemiin valintoihin, miksi emme ota aikaa ymmärtää prosessin toimintaa? Kuka laatii nämä lait ja miten ne vaikuttavat minuun?

Tämän ymmärryksen avulla voit määrittää parhaan toimintatavan itsellesi ja perheellesi monien asioiden suhteen. (Suurin osa niistä on tärkeämpiä kuin kahvi ja hehkulamput.)

# 2. Poliittisen tietämyksen avulla voit tehdä sinusta tietoisen äänestäjän.

On tunnettu tosiasia, että monet amerikkalaiset eivät äänestä. Itse asiassa hiljattain löydetyssä PBS-uutisartikkelissa kuin vaikka äänestysprosentit olivat ennätyksellisiä äänestykseen osallistuneita vuoden 2016 presidentinvaalien aikana, näiden kokonaismäärä oli silti vain 58% äänioikeutetuista1.

Niille, jotka äänestävät, on mielestäni tärkeää käydä tosiasioissa aseistettuihin kyselyihin. Äänestätkö presidenttiä vai äänestätkö paikallista äänestysaloitetta, tosiseikkojen saaminen auttaa sinua tekemään tietoisen päätöksen asioista.

Tämä ei tarkoita, että on välttämätöntä lukea jokainen sanomalehtiartikkeli aiheesta tai katsella jokaista televisiohaastattelua ehdokkaan kanssa, mutta itsenäisten tutkimusten tekeminen voi antaa sinulle mielenrauhan, että olet tehnyt kotitehtäväsi ennen äänestyskierroksen antamista.

# 3. Politiikka on viihdyttävää.

Vaikka se ei välttämättä ole niin viihdyttävää kuin viettäminen ystävien kanssa perjantai-iltana, politiikka voi olla melko hauskaa. Hyvä esimerkki tästä on vaalit. Ensimmäinen muistioni ”jännittävästä” politiikasta oli vuoden 2000 kertomus.

Olin Junior High -sarjassa, ja muistan olevani kiehtoutunut prosessista. Vaalit tulevat kaiken mukana menestyvien ja romahtavien kampanjoiden draamasta erilaisten ”negatiivisten” kampanjamainosten katseluun.

 

Katsojana olla se voi olla jännittävää. Onko ehdokkaani edessä äänestyksissä? Mikä oli heidän viimeisin virheensä? Ajattele vain, että tämä hauska tapahtuu vain vaalikauden aikana. Voimakkaita keskusteluja ystävien ja perheen kanssa nykyisistä painikkeiden poliittisista kysymyksistä voi kuitenkin tapahtua milloin tahansa! Lisäksi, joka ei pidä hyvästä poliittisesta skandaalista.

En usko, että jokainen kiirehtii ja tulee Amerikan valtiotieteiden yhdistyksen jäseniksi, mutta harkitse tänä vuonna aikaa katsoa elämän kiireisyydestä ja kartoittaa mitä ympärilläsi tapahtuu!

No Comments

Post A Comment