Liity Edistyspuolueen jäseneksi ja tue toimintaamme!
Lue lisää ...
Briefly in English!

Edistyspuolue – Vapaus valita

Uutiset
Tilannepäivitystä: yli sata jäsentä ja viisi toimintaryhmää

10. marraskuu 2011

Aloitimme jäsenhakemusten vastaanottamisen 15.9.2011 ja Edistyspuolueella on tällä hetkellä jo yli sata jäsentä. Tämä on mielestämme hyvä alku, joten suuret kiitokset kaikille jäsenillemme!

Mikäli et ole vielä jäsen, voit hakea jäsenyyttä täältä. Edistyspuolueen hallitus käsittelee, eli hyväksyy tai hylkää, kaikki jäsenhakemukset tapauskohtaisesti.

Toistaiseksi hallituksen jäsenet ovat olleet ensisijaisessa vastuussa kaikesta Edistyspuolueen toiminnasta. Tähän on nyt tulossa muutos, sillä olemme perustaneet seuraavat ryhmät:

1. Kannattajakorttiryhmä

Kannattajakorttiryhmä ottaa tehtäväkseen Edistyspuolueen tarvitsemien kannattajakorttien keräämisen. Korttien kerääminen aloitetaan ensimmäisessä vaiheessa Edistyspuolueen aktiivien lähipiiristä, käyttäen Edistyspuolueen nettisivuja, sekä suorajakelun kautta. Kannattajakorttiryhmän ensimmäinen tehtävä on suunnitella A4-kokoinen esite, joka sisältää irti leikattavan kannattajakortin. Markkinointiryhmä auttaa sunnittelussa.

Kannattajakorttiryhmän johtoon valittiin hallituksen jäsenet Otto Rosendahl, Daniel Törnqvist ja Timo Partanen. Oton vastuualue on korttikeräys Turussa, Danielin Helsingissä ja Timon Tampereella.

2. Julkisuusryhmä

Julkisuusryhmän tehtävä on kehittää ja toteuttaa Edistyspuolueelle yksi tai useampi suurempi projekti, joiden tarkoituksena on tuoda Edistyspuoluetta julkisuuteen. Hallituksen käymässä keskustelussa esitettiin yhdeksi mahdolliseksi ideaksi lyhyen kirjan kirjoittamisen. Toinen mahdollinen projekti olisi lyhyen Edistyspuolueesta kertovan videon tai videosarjan toteuttaminen.

3. Kunnallisvaaliryhmä

Kunnallisvaaliryhmän tehtävä on valmistella Edistyspuolueen osallistuminen ensi vuoden syksyn kunnallisvaaleihin. Tärkein yksittäinen asia mitä kunnallisvaaleihin liittyen tarvitsemme on mkunnallisvaaliohjelma, jonka laatiminen on tämän ryhmän tehtävänä.

4. Markkinointiryhmä

Markkinointiryhmä tekee tiivistä yhteistyötä muiden ryhmien kanssa. Tämän ryhmän jäsenet ottavat kantaa Edistyspuolueen markkinointiin ja viestintään liittyvissä asioissa, markkinointiryhmä on keskeisessä asemassa suunnittelemassa kaikkea markkinointimateriaalia, esitteitä, julkilausumia ja niin edelleen.

5. Talous, jäsenistö ja yleiset operaatiot -ryhmä

TJY-ryhmä tekee yhteistyötä muiden ryhmien kanssa ja vastaa esimerkiksi uusien jäsenten perehdyttämisestä toimintaan, varainkeruusta, nettisivujen päivittämisestä, nettisivuille perustettavan keskustelufoorumin suunnittelemisesta ja moderoinnista yms.

 

Nämä ryhmät ovat avoimia kaikille Edistyspuoleen jäsenille. Mikäli haluat toimia aktiivisesti Edistyspuolueen hyväksi, liity yhteen tai useampaan edellä mainittuun ryhmiin ottamalla yhteyttä: jouni [at] edistyspuolue.fi!

Kommentointi on suljettu.

Blogi

Yli yhteiskuntaluokkien

Isoäitini isä oli sosialisti. Mutta mitä muuta saattoi odottaa rutiköyhältä maalaispojalta, joka saapui 1900-luvun alussa Turkuun? Hänen kuului olla sosialisti.

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puoluesihteerin, Otto Rosendahlin kirjoitus Turun Sanomissa 4.5.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puheenjohtajan, Jouni Flemmingin kirjoitus Turun Sanomissa 23.4.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puoluesihteerin, Otto Rosendahlin kirjoitus Turun Sanomissa 12.4.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puheenjohtajan, Jouni Flemmingin kirjoitus Turun Sanomissa 16.2.2012:

Lue lisää..

Blogiarkisto