Liity Edistyspuolueen jäseneksi ja tue toimintaamme!
Lue lisää ...
Briefly in English!

Edistyspuolue – Vapaus valita

Uutiset
Jyri Hämäläinen, 116 Keski-Suomi

6. huhtikuu 2015

Jyri HämäläinenOlen Jyri Hämäläinen, 26-vuotias luonnontieteiden kandidaatti Jyväskylästä. Olen ollut Piraattipuolueen aktiivijäsen perustamiskokouksesta lähtien ja olen lisäksi myös Edistyspuolueen jäsen, ja nyt Piraattien ehdokkaana Keski-Suomessa numerolla 116. Olen aiemminkin ollut ehdolla eduskunta- ja kunnallisvaaleissa Piraattipuolueen listoilla, toiminut Keski-Suomen piraattien puheenjohtajana ja toiminut Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnassa. Olen vaalien aikaan edelleen opiskelija, mutta valmistunen fyysikoksi kohtuullisen pian.

Olen arvopohjaltani hyvin johdonmukaisesti klassinen liberaali. Vaaleissa ajan innokkaimmin yleistä sääntelyn ja holhouksen vähentämistä, kuten aukioloaikojen vapauttamista, monopolien purkua ja sananvapausloukkausten ja muiden ihmisoikeusloukkausten pysäyttämistä. Kannatan myös voimakkaasti siirtoäänivaalitapaan siirymistä ja perustulon käyttöönottoa.

Liberaalin ideologian lisäksi äänestymiskäyttäytymiseeni tulee vaikuttamaan koulutukseni muun muassa sen kautta, että kannatan voimakkaasti fossiilisten polttoaineiden korvaamista ydinenergialla ja geenitekniikan laajamittaista hyödyntämistä. Harrastan liutaa stereotyyppisiä nörttiharrastyksia, kuten roolipelejä, lautapelejä ja keräilykorttipelejä, mutta politiikkaan vaikuttaa lähinnää purjelentoharrastukseni, koska sen kautta olen turhautunut viime vuosikymmenten aikana käsiin räjähtäneeseen harrasteilmailun byrokratiaan, mistä on tullut Suomen räikeimpiä esimerkkejä holtittomasta sääntelystä ja holhouksesta.

facebook.com/jyri.hamalainen.piraatti

Kommentointi on suljettu.

Blogi

Yli yhteiskuntaluokkien

Isoäitini isä oli sosialisti. Mutta mitä muuta saattoi odottaa rutiköyhältä maalaispojalta, joka saapui 1900-luvun alussa Turkuun? Hänen kuului olla sosialisti.

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puoluesihteerin, Otto Rosendahlin kirjoitus Turun Sanomissa 4.5.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puheenjohtajan, Jouni Flemmingin kirjoitus Turun Sanomissa 23.4.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puoluesihteerin, Otto Rosendahlin kirjoitus Turun Sanomissa 12.4.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puheenjohtajan, Jouni Flemmingin kirjoitus Turun Sanomissa 16.2.2012:

Lue lisää..

Blogiarkisto