Liity Edistyspuolueen jäseneksi ja tue toimintaamme!
Lue lisää ...
Briefly in English!

Edistyspuolue – Vapaus valita

Uutiset
Janne Uotila, 12 Varsinais-Suomi

7. huhtikuu 2015

Janne UotilaOlen Janne Uotila, Edistyspuolueen ja Piraattipuolueen jäsen ja Piraattipuolueen ehdokas Varsinais-Suomessa numerolla 12. Olen 32-vuotias kahden lapsen isä Turusta. Työelämässä olen ollut 15-vuotiaasta alkaen työskennellen koko ajan rakennustuoteteollisuudessa. Työn ohella opiskellen olen suorittanut erikoisammattitutkinnon sekä kaksi ammattitutkintoa.

Kannatan perustulon käyttöönottoa, joka korvaisi erilaiset sosiaalituet. Perustulon käyttöönotto tekisi kaikesta työnteosta kannattavaa ja poistaisi kannustinloukut. Byrokratia vähentyisi huomattavasti, kun erilaisia tukia ei enää tarvitsisi enää erikseen hakea, käsitellä ja myöntää. Perustulo olisi kaikille sama, joten se olisi selkeä ja tasa-arvoinen järjestelmä, jolloin ei olisi myöskään epäselvyyksiä sosiaalitukien mahdollisesta väärinkäytöstä tai myöntämisestä väärin perustein.

Kaikista kauppojen ja liikkeiden aukioloajoista, sekä muusta vastaavasta sääntelystä tulisi luopua. Kaikilla aloilla tulisi sallia vapaa kilpailu ilman viranomaisten tarveharkintaa ja monopoleja.

Tuloverotusta on alennettava, jotta työllisyys kasvaa ja kaikesta työnteosta tulisi kannustavampaa ja kannattavampaa. Myös muuta verotusta on pyrittävä alentamaan. Veroprosenttien alennusta voidaan kompensoida mm. poistamalla erilaiset verovähennykset ja yritystuet käytöstä, sekä muutenkin yhtenäistämällä ja yksinkertaistamalla verotusta, joka vähentäisi myös huomattavasti byrokratiaa.

Vähemmän sääntelyä, byrokratiaa ja veroja. Vapaus ja vastuu ihmisille.

facebook.com/janne.j.uotila

twitter.com/JJUotila

Ylen Vaaligalleria-haastattelu

Kommentointi on suljettu.

Blogi

Yli yhteiskuntaluokkien

Isoäitini isä oli sosialisti. Mutta mitä muuta saattoi odottaa rutiköyhältä maalaispojalta, joka saapui 1900-luvun alussa Turkuun? Hänen kuului olla sosialisti.

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puoluesihteerin, Otto Rosendahlin kirjoitus Turun Sanomissa 4.5.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puheenjohtajan, Jouni Flemmingin kirjoitus Turun Sanomissa 23.4.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puoluesihteerin, Otto Rosendahlin kirjoitus Turun Sanomissa 12.4.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puheenjohtajan, Jouni Flemmingin kirjoitus Turun Sanomissa 16.2.2012:

Lue lisää..

Blogiarkisto