Liity Edistyspuolueen jäseneksi ja tue toimintaamme!
Lue lisää ...

Edistyspuolue – Vapaus valita

Kannattajakorttikeräys - tarinat

Tietoa ja keskustelua liittyen kannattajakorttien keräykseen.

Kannattajakorttikeräys - tarinat

ViestiKirjoittaja Otto Rosendahl » 22.11.2011, 00:23

Keräsin muiden asioiden ohessa kannattajakortteja maanantaina.

Kiinan tunnin alussa annoin vieruskavereilleni kortit allekirjoitettavaksi. Antti (nimet muutettu) on KY-Kasinon aktiivisijoittaja, joten arvasin hänen ymmärtävän nopeasti, minkälaisesta puolueesta on kyse. Sana liberaali riitti. Julia kyseli, onko puolue vasemmalla vai oikealla, johon vastasin, että oikeastaan aika keskellä. Julia oli epäröivämpi allekirjoittamaan korttia mutta kaverin esimerkin rohkaisemana kuitenkin kirjoitti sen. Kiinan tunnin jälkeen ruokalassa päästiin vielä keskustelemaan tarkemmin aiheesta ja Julian kämppiskin kirjoitti kortin. Kortteja kerätty 3 kpl.

Seuraavaksi vein muffinseja kaverilleni, joka oli aika varma allekirjoittaja. Kun lähdin, jätin myös yhden ylimääräisen kortin odottamaan tyttöystävän kotiinpaluuta. Kerätty 1 kpl.

Autoin kaverin kaveria muutossa. Täällä kysyin neljältä mutta tulosprosentti ei noussut korkeaksi. Kerätty 1 kpl.

Iltasella oli opiskeluporukan illanvietto, jossa oli 10 kaveria + ranskanopettaja. 8 kavereista allekirjoitti heti, muut pelaavat vielä vaikeasti tavoiteltavaa. Ranskanopettajan kanssa aloitin keskustelun liberté, égalité, fraternité. Se oli hyvä aloitus ja tuloksena yksi allekirjoitus lisää. Kerätty 9 kpl.

Maanantain henk. koht. saldo: 14 kpl kannattajakortteja.
Otto Rosendahl
Puoluesihteeri
 
Viestit: 28
Liittynyt: 14.11.2011, 10:55

Re: Kannattajakorttikeräys - tarinat

ViestiKirjoittaja Sam Hardwick » 30.11.2011, 15:22

Hallussani on 12 täytettyä kannattajakorttia. Näistä 9 on sellaisia jotka ovat vaatineet jonkinlaista suostuttelua/selittämistä.

Useimmissa tapauksessa pitkällinen keskustelu poliittisista tavoitteista on johtanut viime kädessä kieltäytymiseen (2 tällaista on lopulta suostunut, 7 kieltäytynyt). Kortin täyttäneistä suurin osa on ilmaissut täyttävänsä kortin lähinnä siksi, ettei näe mitään syytä miksei tällainen uusi puolue saisi olla vaaleissa ehdolla. Varsinaista kannatusta ei ole kovin paljoa ystäväpiiristä herunut - yleisön puoleen en ole vielä laajasti kääntynyt.

Selvä merkki tulevasta kieltäytymisestä näyttää olevan symbolistinen ajattelu. Ensimmäinen assosiaatio - USA, Singapore, aseet, vapaakauppa, "sydämettömyys" - leimaa koko keskustelua eikä siitä oikein päästä eroon. Kannattaa siis harkita lähestymiskulmaa niin että ensimmäinen assosiaatio ei olisi ko. henkilölle liian kova pala. Ehkä kannattaa myös panostaa enemmän negatiivisuuteen kuin positiivisuuteen: epäkohdista eroon pääsemiseen enemmän kuin tulevaisuusvision myymiseen. Skeptisyys on ihmisille luonnollista kun tarjotaan jotain uutta, status quota ei epäile kukaan.

Tulee mieleen että menestysmahdollisuudet tulevat olemaan selvästi paremmat kunhan yleistyy käsitys siitä että julkinen talous on joka tapauksessa kriisiytymässä, eli jokin muutos on välttämätön (kaikki verot yhteensä kattavat vain 70% valtion menoista, ja kuntien velkaantuminen on myös ripeää). Tämän myyminen ei kuitenkaan tunnu vielä toimivan kovin hyvin.
Sam Hardwick
Moderaattori
 
Viestit: 37
Liittynyt: 16.11.2011, 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kannattajakorttikeräys - tarinat

ViestiKirjoittaja asaxen » 29.02.2012, 02:56

paitsi kun tämä status quo .. kusee niinku tällä hetkellä

Se on sama tällä hetkellä .. "ei näe mitään syytä ..", me Suomessa järkeilemme liikaa (kyllä :p milt tuokin kuulostaa. Käytämme liikaa järkeä) emmekä riittävästi fiilistä

Teillä on ollut parempaa onnea kuin mulla. Ilo että tää homma on pyörähtänyt näin käyntiin itse olen jakanut linkit, myös lähettänyt ulkosuomalaisille/koitan Gentsuss saada jotain aikaan (lobbasin Arto Lahell' 2006 liberaalithan asettivat hänet ehdokkaaks eli verkosto ns. on jo olemassa)
Viimeksi muokannut asaxen päivämäärä 07.03.2012, 04:16, muokattu yhteensä 1 kerran
asaxen
 
Viestit: 75
Liittynyt: 27.02.2012, 05:04
Paikkakunta: Hki

Kannattajakorttikeräys - tarinat

ViestiKirjoittaja asaxen » 29.02.2012, 03:18

Kannattajakortit ovat kipu takamuksess .. se vain on tehtävä!

Olen tällä hetkelläValtimos' heti kun olen Hgissä tulen postittamaan omani. Niin, ja viemään yhren kummitädilleni
Esitteet tulevat myös olemaan hyöd. mielellä pitäen P-Karjala (äitini, ym.)
Viimeksi muokannut asaxen päivämäärä 07.03.2012, 06:15, muokattu yhteensä 2 kertaa
asaxen
 
Viestit: 75
Liittynyt: 27.02.2012, 05:04
Paikkakunta: Hki

Re: Kannattajakorttikeräys - tarinat

ViestiKirjoittaja Darvi » 29.02.2012, 20:20

Hyvää työtä Otto ja Sam!

Itsehän sain hädintuskin oman kannattajakortin postitettua tänään ja vielä pitäisi se toinen jollekin tyrkätä. Niin kannattaisi varmaan olla kavereita, mutta kun ne myydään kytkykauppana elämän kanssa, niin en ole hankkinut, kun koko elämä on epäilyttävän tautologista.
Darvi
 
Viestit: 119
Liittynyt: 28.01.2012, 09:37

Re: Kannattajakorttikeräys - tarinat

ViestiKirjoittaja morko » 21.11.2012, 13:02

Ei taida tästä kannattajakorttijutusta tulla mitään, eikö keräyksen takaraja tule kohta vastaan? Sen jälkeen kaikki kerätyt kannattajakortit ovat turhaa ja kaikki työ on mennyt hukkaan.
Kunnon demokratiauskovainen ei tietenkään lannistu :D Vaan aloittaa kaiken alusta, jos vaikka muutetaan arvoja vähän enemmän kohti vasemmistolaisuutta ja sitten ensi kerralla onnistuisi. :lol:
On se poliittinen vaikuttaminen niinku tosi hienoa ja kannattavaa, kun voi asettua ehdolla ja sitten niinku joku voi äänestää aatteen puolesta :D Joskus teidän demokratiauskovaisten tarinat kuullostavat pikkulasten saduilta joissa kaikki on niin ihanaa.

Luvatkaa lapsiperheille lisää tulonsiirtoja ja lähettäkää kannattajakortti jokaiselle yksinhuoltajalle, saatte puolueenne varmasti rekisteriin :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
morko
 
Viestit: 132
Liittynyt: 18.10.2012, 16:02

Re: Kannattajakorttikeräys - tarinat

ViestiKirjoittaja morko » 21.11.2012, 13:10

Otto Rosendahl kirjoitti:Julia kyseli, onko puolue vasemmalla vai oikealla, johon vastasin, että oikeastaan aika keskellä.

LOL hyvin sä vedät
:D :D :D :D :D

Tälläiseen kysymykseen pitää tietenkin vastata, että niin vasemmalla kuin voi olla. Eihän kukaan idiootti muuten allekirjoita kannattajakorttia. Sitten vaaleissakin täytyy vakuuttaa äänestäjät siitä, että lisääntyviä tulonsiirtojahan tässä kannatetaan.
Emmehän me ole niitä pahoja porvareita, jotka jättävät lapset heitteille :lol:
morko
 
Viestit: 132
Liittynyt: 18.10.2012, 16:02


Paluu Kannattajakortit

cron