Sivu 1/1

Ideointiketju: Banneri Pakkotoistoon (valmis)

ViestiLähetetty: 05.01.2012, 09:44
Kirjoittaja Jouni Flemming
Olemme aloitteestani sopineet alustavasti Edistyspuolueen hallituksen kanssa, että ostamme Pakkotoisto.comiin bannerimainoksen kannattajakorttikampanjan vauhdittamiseksi.

Ehdotin juuri Pakkotoisto.comia, koska mielestäni sen käyttäjäkunta on erittäin otollinen Edistyspuolueen sanomaa ajatellen. Pakkotoistolla varsin moni ei pidä Suomen holhousvaltiomaisuudesta.

Bannerin visuaalisen suunnittelun lähtökohta oli saada banneri sopimaan Pakkotoisto.comin ulkoasuun. Sisällön suhteen halusin tuoda esiin juuri sitä, että Edistyspuolue ei kannata holhousta.

Olen ollut yhteydessä Pakkotoistoon ja sieltä on näytetty vihreää valoa tälle mainoshankkeelle. Bannerin ostamisen lisäksi saamme Pakkotoiston foorumin politiikka-osastolle kannattajakorttikampanjaa käsittelevän ketjun, jonka uskon toimivan myös erittäin hyvänä mainoksena.

Ohessa on luonnos banneriksi. Onko siihen muutosehdotuksia?

Re: Ideointiketju: Banneri Pakkotoistoon

ViestiLähetetty: 11.01.2012, 14:31
Kirjoittaja rip
Vastaavaa suosittelisin www.muropaketti.com ja myös erilaiset autofoorumit, joissa on hyvin kyllästytty autojen katsastus- ja maahantuontibyrokratiaan. Esimerkiksi (suurin?) www.btcf.fi.

Re: Ideointiketju: Banneri Pakkotoistoon

ViestiLähetetty: 11.01.2012, 18:13
Kirjoittaja mrPond
rip kirjoitti:Vastaavaa suosittelisin http://www.muropaketti.com ja myös erilaiset autofoorumit, joissa on hyvin kyllästytty autojen katsastus- ja maahantuontibyrokratiaan. Esimerkiksi (suurin?) http://www.btcf.fi.


Muroa meinasin itsekkin ehdottaa siellä on paljon liberaalisti haastelevaa väkeä. Pakkotoistolla on muuten edistyspuolue säie talous... puolella.

Saisko tän foorumin fonttia muuten rukattua pikkasen pienemmäksi ja sievemmäksi vai onko tää tarkotuksella näkörajoitteisille säädetty?

Re: Ideointiketju: Banneri Pakkotoistoon

ViestiLähetetty: 17.02.2012, 14:08
Kirjoittaja Corto
Edistyspuolueella taisi pari vuotta sitten olla banneri velkakello.fi:ssä. Kyseisen sivuston linkki levisi verkossa tuolloin viraaliluonteisesti ja toi taatusti paljon hetkellistä lisänäkyvyyttä puolueelle. Harmi kun korttikampanja ei tainnut olla tuolloin käynnissä.

Pitäisi löytää tai kehitellä joku uusi http://velkakello.fi:n, http://www.verokuitti.fi:n tai vastaavan kaltainen, aiheeseen liittyvä, räväkkä sivusto ja mainostaa siellä. No, helpompi taas sanoa kuin ideoida... :I
---
Edit. Pahus, oikosulku tuli... Liberaalien (http://liberaalit.fi/) bannerihan siellä oli tietenkin :P

Re: Ideointiketju: Banneri Pakkotoistoon

ViestiLähetetty: 17.02.2012, 14:25
Kirjoittaja Corto
Ja kas, heti tuon kirjoitettuani huomasin katsoa puolueen etusivua. Täällä olikin jo ehditty olemaan nopeampia asian tiimoilta ja kuntauudistukseen liittyen.

Erinomaista, laitetaanpas siis linkkiä levitykseen! :)

Re: Ideointiketju: Banneri Pakkotoistoon

ViestiLähetetty: 28.02.2012, 22:41
Kirjoittaja asaxen
Joo, mä en tiedä ..tää toinen banneri, tunkea kaksi presidenttiä sinne .. vaikuttaa vähän overkill.