Liity Edistyspuolueen jäseneksi ja tue toimintaamme!
Lue lisää ...

Edistyspuolue – Vapaus valita

Olisiko aika vaikuttavaan poliittiseen toimintaan?

Tietoa tapahtumista ja tulevien tapahtumien suunnittelua.

Re: Olisiko aika vaikuttavaan poliittiseen toimintaan?

ViestiKirjoittaja torlock18 » 24.01.2013, 10:57

morko kirjoitti:Juuri sinun kaltaisia fasisteja varten tyttö olisi tarvinnyt parempaa anonymiteettiä internetissä. Te fasistit ette epäröi väkivallan käyttöä edes pikkulapsia kohtaan silloin kun lapsi rikkoo tietämättään mielikuvitusoikeuksia. ...


Heh, sensuuri on tärkeä asia ja sensuuria on yhteiskunnassamme enemmän kuin uskotaan. Samoin propagandaa. Virkamieshirmuvaltaa.
Tällä hetkellä yksittäisen ihmisen suurin uhka tulee valtiovallan taholta. Valtiovalta on myös se taho, joka eniten vääristää ja sotkee asioita, ja aiheuttaa kurjuutta.

Olisiko aika vaikuttavaan poliittiseen toimintaan? Kyllä ehdottomasti. Tämä senkin takia, että jos/kun Edistyspuolue joskus pääsee Eduskuntaan asti niin siinä ajassa on takuuvarmasti libertalistiset aatteet hämärtyneet. Siinä vaiheessa tarvitaan EP 2.0 mutta se on eri juttu...

Uskokaa tai älkää mutta piratebay-sensurointi ei ole aivan prioriteetti ykkösenä. Olisi fiksua lähestyä ihmisiä niiden ongelmien kannalta, joita heillä on. Jos näin tehtäisiin niin Edistyspuolue saisi lisää aktiiveja, kannattajia, näkyvyyttä ja oikeutuksen toiminnalleen.
Ent.nim.mrk. torlock17 on nyt torlock18. Se on edistystä!
torlock18
 
Viestit: 12
Liittynyt: 10.01.2013, 12:56

Edellinen

Paluu Toiminta

cron