Sivu 1/2

ToDo: Haluatko jakaa esitteitä postilaatikoihin?

ViestiLähetetty: 15.02.2012, 17:54
Kirjoittaja Jouni Flemming
Olisitko kiinnostunut jakamaan Edistyspuolueen esitteitä paikkakuntasi postilaatikoihin?

Tämä olisi erittäin hyödyllistä toimintaa Edistyspuolueen kannalta, eikä vaadi tekijöiltä suuria panostuksia. Esitteitä voi jakaa esimerkiksi kävelylenkin yhteydessä, koulumatkalla, koiraa ulkoiluttaessa, ja niin edelleen.

Kaupungin keskustoissa kerrostalojen alaovet ovat useimmiten lukittuja, joten niihin on vaikea jakaa mutta kerrostalot keskustan ulkopuolella, rivitaloalueet ja omakotialueet ovat hyviä kohteita.

Taajaman ulkopuolisella omakotialueella sadan esitteen jakamiseen kuluu keskimäärin yksi alle tunnin kävelylenkki. Mitä tiiviimpi asutus, sen nopeammin esitteitä voi jakaa.

Jos olet kiinnostunut, lähetä osoitteesi suoraan minulle: jouni@edistyspuolue.fi ja voin lähettää sinulle haluamasi määrän esitteitä.

Huom: Kaikki esitteet ovat tällä hetkellä jo jaettu. Uusi jakokierros esitteiden hiotuilla versioilla ja isommalla painoerällä alkaa helmi-maaliskuun vaihteessa. Joten ilmoittaudu nyt mukaan ja voit aloittaa jakamisen heti kun saamme uuden erän esitteitä painosta!

Re: ToDo: Haluatko jakaa esitteitä postilaatikoihin?

ViestiLähetetty: 16.02.2012, 18:40
Kirjoittaja Darvi
Olen hieman skeptinen mainosten jakamisesta koteihin, koska siinä on tiettyä tunkeutumisen makua. Pitää ainakin olla tarkkana, ettei jaeta sellaisiin talouksiin, joissa on ilmaisjakelukielto. Se voi aihettaa haittaa haittaa puolueelle.

Re: ToDo: Haluatko jakaa esitteitä postilaatikoihin?

ViestiLähetetty: 16.02.2012, 19:18
Kirjoittaja Arbitus
Kotijakelussa on se ongelma, että en usko pystyvämme tavoittamaan sillä tarpeeksi suurta väkijoukkoa. Koska uskon, että ihmiset katsoisivat lehtistä pikemminkin tyylillä "no mikäs hemmetin mainos tämä on", mikä tuskin ajaa asiaamme. Toisekseen, Edistyspuolue on mielestäni varsin vaativa poliittinen pähkinä purtavaksi. Sen sanoma ei ole mikään helppo - etenkin jos on tottunut vanhojen puolueiden politiikkaan. Joten, suosittelisin että keksimme jotain uutta wanhojen konstien sijaan.

Re: ToDo: Haluatko jakaa esitteitä postilaatikoihin?

ViestiLähetetty: 17.02.2012, 15:56
Kirjoittaja Corto
Kaupungissa kerrostaloasunnossa asuvana sanoisin, että ainakaan itselläni ei verenpaine vielä kamalasti nouse postiluukusta putoilevista yksittäisistä mainoksista (joita muuten tulee aina välillä, vaikka ovessa lukee "ei mainoksia"). Normaalin ilmaisjakelun sallivalle kerrostaloasujalle mainoksia tulee varmaankin joka tapauksessa päivittäin? Suhtautuminen tähänkin asiaan taitaa olla aika yksilöllistä, enkä tietenkään voi puhua kuin omasta puolestani.

Koetin kuvitella, miten reagoisin, jos esimerkiksi SKP jakaisi esitteensä postiluukkuuni. Varmaankin poliittinen esite eroaisi hieman tavallisista pizzerioiden mainoksista ja saattaisin sen yleisuteliaana ihmisenä pikaisesti silmäillä lävitse ennen keräyspaperikoppaan heittämistä - melko mitätön lisäriesa sinänsä.

Pelkkä postiluukkuun jaettu esitelehdykkä on toki hiukan köykäinen materiaali kun on puhe vakavista asioista, mutta tärkeintä taitaakin olla lähinnä tavoittaa laajalla haravalla aiheesta potentiaalisesti kiinnostuneita ihmisiä ja saada heidät tietoisiksi puolueen olemassaolosta sekä ohjata heidät kotisivuillemme, joilta löytyy jo enemmän aineksia pohdinnoille.

Mieto +1 postilaatikko/-luukkujakelulle minulta. :)

Re: ToDo: Haluatko jakaa esitteitä postilaatikoihin?

ViestiLähetetty: 17.02.2012, 18:35
Kirjoittaja Jouni Flemming
Darvi kirjoitti:Olen hieman skeptinen mainosten jakamisesta koteihin, koska siinä on tiettyä tunkeutumisen makua. Pitää ainakin olla tarkkana, ettei jaeta sellaisiin talouksiin, joissa on ilmaisjakelukielto. Se voi aihettaa haittaa haittaa puolueelle.


Mainosta ei tietenkään missään tapauksessa saa jakaa postilaatikoihin, joissa on mainos- tai ilmaisjakelukieltotarra.

Re: ToDo: Haluatko jakaa esitteitä postilaatikoihin?

ViestiLähetetty: 17.02.2012, 18:37
Kirjoittaja Jouni Flemming
Arbitus kirjoitti:Kotijakelussa on se ongelma, että en usko pystyvämme tavoittamaan sillä tarpeeksi suurta väkijoukkoa.


Olemme laittamassa mainoksemme ainakin Turun ja Helsingin keskusta-alueille suorajakelufirman kautta. Pelkästään näistä kahdesta alueesta tulee usean kymmenen kotitalouden kattavuus.

Tällä vapaaehtoisvoimin toteutettavassa jaossa on ainoastaan tarkoitus laajentaa peittoa ydinkeskusta-alueiden ulkopuolelle.

Re: ToDo: Haluatko jakaa esitteitä postilaatikoihin?

ViestiLähetetty: 17.02.2012, 23:15
Kirjoittaja Alpi Virtanen
Jouni Flemming kirjoitti:Pelkästään näistä kahdesta alueesta tulee usean kymmenen kotitalouden kattavuus.


Jouni tässä yrittää sanoa, että usean kymmenen tuhannen peitto. Itse täräytän viikonlopun aikana 300 esitettä Seinäjoen seudulle ja jokaisessa esitteessä on kaksi kannattajakorttia.

Re: ToDo: Haluatko jakaa esitteitä postilaatikoihin?

ViestiLähetetty: 25.02.2012, 14:48
Kirjoittaja Sam Hardwick
Sain Helsingin markkinointitilaisuudesta mukaan 100 esitettä, jotka aion jakaa kotiseudullani Herttoniemen omakotitaloalueella. Vaimo tilasi kuulemma lisää.

Luulen että tällaista suorajakelun lisäksi tapahtuvaa mainostusta kannattaa harjoittaa, sillä monet suorajakelusta tulevat mainosnivaskat menevät varsin pienellä vilkuilulla paperinkeräykseen.

Re: ToDo: Haluatko jakaa esitteitä postilaatikoihin?

ViestiLähetetty: 07.03.2012, 05:17
Kirjoittaja turziman
Arbitus kirjoitti:Toisekseen, Edistyspuolue on mielestäni varsin vaativa poliittinen pähkinä purtavaksi. Sen sanoma ei ole mikään helppo - etenkin jos on tottunut vanhojen puolueiden politiikkaan.

Tästä syystä olisin itse toivonut, että esitteessä puolueen kotisivut olisivat olleet näkyvämmin esillä. Nettisivut lienevät toistaseksi yksi niistä harvoista kanavista josta voi saada kunnon tietoa puolueesta

Noh, jokatapauksessa tilaan parisataa esitettä jaettavaksi

Re: ToDo: Haluatko jakaa esitteitä postilaatikoihin?

ViestiLähetetty: 22.03.2012, 10:36
Kirjoittaja Jouni Flemming
Julkaisimme juuri Edistyspuolueen verkkokaupan. Otetaan kaikki esitetilaukset sitä kautta, eli:
http://edistyspuolue.fi/verkkokauppa/