Liity Edistyspuolueen jäseneksi ja tue toimintaamme!
Lue lisää ...
Briefly in English!

Edistyspuolue – Vapaus valita

Uutiset
Ansaitse leffalippuja tai rahaa keräämällä Edistyspuolueen kannattajakortteja

30. lokakuu 2012

Edistyspuolue vauhdittaa kannattajakorttikeräystään lähettämällä korttejakeränneille yksityishenkilöille Finnkinon elokuvalipun jokaista kerättyä kymmentä kannattajakorttia kohden, ja maksamalla yhdistyksille yhden euron jokaisesta kerätystä kortista.

Kannattajakortin täyttäminen ei sido mihinkään, ja siihen kuluu vain puoli minuuttia. Kun saamme 5000 korttia kerättyä, voimme rekisteröidä Kansallinen Edistyspuolue r.y:n puolueeksi, ja asettaa ehdokkaita ensi eduskuntavaaleissa. Kortteja on marraskuun alkuun mennessä kerätty 2188 kappaletta, ja pyrimme keräämään loput 2812 vuoden loppuun mennessä.

Kortin täyttäminen ja palauttaminen onnistuu näin:
1. Tulosta tämä korttikampanjan pdf-tiedosto.
2. Pyydä täysi-ikäisiä ja äänioikeutettuja tuttaviasi täyttämään kortit. Yhdellä A4-sivulla on kaksi korttia. Kortin täyttämisestä ei saa maksaa korvausta. Muista allekirjoitus, jottei korttia hylätä.
3. Mikäli palautat vähintään 10 korttia, kirjoita osoitetietosi kansilehden kääntöpuolelle, jotta voimme lähettää sinulle elokuvalipun tai -liput. Mikäli haluat ohjata keräyspalkkion yhdistykselle, kirjoita kansilehden kääntöpuolelle yhdistyksen nimi ja tilinumero, jotta voimme maksaa keräyspalkkiota euron per kortti.
4. Taita kannattajakortit keskeltä, ja taita kansilehti niiden päälle siten, että postin vastauslähetystunnukset näkyvät ulkopuolelle.
5. Taittamisen jälkeen sulje kortit teipillä tai nido ne kiinni.
6. Taitetut kortit voi jättää postin lähetyslaatikkoon, josta ne kulkeutuvat Edistyspuolueelle.

Kortit tulee palauttaa 31.12.2012 mennessä. Korteista maksaminen voi päättyä jo tätä aiemmin mikäli 5000 kerätyn kortin määrä täyttyy. Mikäli sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta, voit tilata kortteja ilmaiseksi osoitteesta www.kannattajakortti.fi . Lisätietoja Edistyspuolueesta ja korttien keräystilanne löytyvät sivulta: http://www.edistyspuolue.fi/

Kommentointi on suljettu.

Blogi

Yli yhteiskuntaluokkien

Isoäitini isä oli sosialisti. Mutta mitä muuta saattoi odottaa rutiköyhältä maalaispojalta, joka saapui 1900-luvun alussa Turkuun? Hänen kuului olla sosialisti.

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puoluesihteerin, Otto Rosendahlin kirjoitus Turun Sanomissa 4.5.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puheenjohtajan, Jouni Flemmingin kirjoitus Turun Sanomissa 23.4.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puoluesihteerin, Otto Rosendahlin kirjoitus Turun Sanomissa 12.4.2012:

Lue lisää..

Kirjoitus Turun Sanomissa

Edistyspuolueen puheenjohtajan, Jouni Flemmingin kirjoitus Turun Sanomissa 16.2.2012:

Lue lisää..

Blogiarkisto